woensdag 4 mei 2011

Oranje / orange

Omdat ik challenge #7 gewonnen heb op het blog van Alles met en over kleuren met Derwents, heb ik niet alleen een erg mooie prijs gewonnen maar mocht ik voor de challenge van nu ook gast designer zijn.
Het thema voor deze challenge is ORANJE! Ik heb een slinger gemaakt, met leuke Blossomstempels erop. Boven langs de slinger heb ik ook nog een vlaggetjeslijn verwerkt. Dat is een stempel die bij mijn prijsje zat. Ik heb de slinger nog even leuk versiert met oranje bloemen, en met een feestelijke stempel is het weer een leuk geheel geworden......

Because I have won challenge # 7 on the blog Alles met en over kleuren met Derwent, I not only have won a very nice prize, but I have been guest designer for the challenge of now. 
The theme for this challenge is ORANGE! I have made a party garland, with nice Blossom stamps on it. Up along the party garland I also have a line of flags processed. This is a stamp that was with my price.   I decorated the garland with orange flowers, and with a festive stamp is has become a nice creation again  ......



3 opmerkingen:

 1. Heerljke slinger! Ik ben gek op slingers, groot en klein en deze is prachtig. Heel fleurig in oranje en mooie details en stempels!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een pracht van een slinger elise, heel mooi gedaan en leuke stempels erop.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtige slinger geworden, Elise. Daar mag je trots op zijn. Leuk dat-ie op het challenge-blog van Derwents staat!

  Tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer!
Many thanks for your nice comments and until a next time!!