vrijdag 2 september 2011

Duo Challenge #9

Hallo allemaal! Er is weer een hele leuke challenge gestart op het Duo Challenge blog. Ook deze keer heeft Annette weer wat in elkaar gedraaid en heeft Jolanda er weer een PDF bestand van gemaakt. Het idee was om een soort pennendoosje te maken, want de scholen zijn inmiddels weer begonnen. Maar eigenlijk kun je hier van alles in doen. Een kado voor je nieuwe juf, meester of voor een ander die je dierbaar is. En natuurlijk heb ik als gast-designer weer een leuke creatie gemaakt.
Ik heb een mooie kleur blauwe Bazzill cardstock gebruikt voor het doosje. Het dessin papier is van Magnolia. Op het doosje heb ik een hengseltje gemaakt, zodat het doosje makkelijk te openen is. Om het doosje heb ik een strik gemaakt van kant dat ik bij Sikkes heb gekocht. Verder heb ik het doosje versiert met bloemen, kant en swirls uit de Slice van mn moeder. Ook heb ik een klein tagje gemaakt van kraftpapier waarop ik Tilda heb gestempeld. Ik heb haar ingekleurd met Derwent potloden.

Vraag het PDF-patroon aan bij Annette door een mail te sturen naar info@annettescreafarm.com met als onderwerp "Duo-challenge #9".
Denk er wel aan dat jij jezelf verplicht stelt aan deelname als je iets bij ons aanvraagt. Krijgen wij helaas niks terug, dan zal je de volgende ronde helaas niet meer in de prijzen vallen van een gratis bestand, digistamp of de prijs die daaraan verbonden is. Ja, wij moeten streng zijn om het zo eerlijk mogelijk te houden voor iedereen.
Tot 23 september kun je het PDF patroon aanvragen!
Op 29 september sluit deze challenge en op 1 oktober 2011 maken wij bekend wie de prijswinnaar is.
De winnaar ontvangt van Jolanda een digistamp of ander product naar keuze en van Annette een mini scrappakket.
Dus doe allemaal gezellig mee!!


5 opmerkingen:

 1. Ooooh Elise wat issie cute!!!!!!!! Super!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schitterend doosje heb je gemaakt elise prachtig gedecoreerd ziet er super uit.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi Elise! Ziet er echt helemaal gelikt uit!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is prachtig Elise!
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer!
Many thanks for your nice comments and until a next time!!