donderdag 27 april 2017

Hurray!! You Are GREAT!

Hallo allemaal,
De afgelopen dagen ben ik weer heerlijk bezig geweest met stempels en inkt. Er komen weer prachtige bloemen stempels van Veer en Moon uit en ik mag er alvast mee spelen. Dus heb ik mijn oxides erbij gepakt en ben lekker aan de slag gegaan. Er komen ook mooie achtergrond stempels uit van Studio Light, en die heb ik natuurlijk ook gebruikt.
Eerst heb ik de kaart kleuren uitgezocht. Meestal kies ik voor de achtergrond 2 kleuren uit, soms 3. Toen heb ik op mijn craftsheet wat oxide aangebracht en verdund met een beetje water en heb ik mijn kaart er door heen gehaald tot ik tevreden was. Dit heb ik ook met de tweede kleur gedaan. Daarna heb ik de achtergrondstempel met memento inkt erop gestempeld, dit kan ook met meerdere kleuren.
Voor de zonnebloemkaart heb ik op een apart stukje papier de bloem gestempeld en ingekleurd met Zig markers verdund met Molotow Blender Pro. Nadat ik dit stukje op maat heb gesneden heb ik het gemat op een bijpassende kleur papier, en de kaart verder afgemaakt, met nog wat tekststempels.
Voor de kaart met de Cosmea heb ik qua achtergrond hetzelfde gedaan als bij de zonnebloemkaart. Maar hier heb ik de Cosmea direkt op de kaart gestempeld en ingekleurd met Zig markers. Ook heb ik een lijstje om de bloem gemaakt, bewerkt met Oxides, en de kaart afgemaakt met bijhorende tekst stempels.
Hieronder een lijstje met de materialen die ik heb gebruikt :
Tot de volgende keer!!

4 opmerkingen:

 1. Wauw wat mooi deze kaarten Elise. Schitterend vind ik de achtergronden in de zachte kleurtjes en beide kaarten zijn heel mooi afgewerkt. Origineel met dat kader op de onderste kaart. Helemaal top, allebei :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eine wunderschöne Karte, ist super gestaltet
  glg Gertrude

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn prachtig meisje, heb ze in het echt al mogen bewonderen.....

  liefs mams.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer!
Many thanks for your nice comments and until a next time!!